Parc auto second hand Craiova - Anunturi Auto si Vanzari Auto

Parc auto second hand Craiova

Parc auto second hand Craiova, situat pe centura nord a orasului, ofera spre vanzare modele de autoturisme second hand import Germania.
Daca se doreste achizitionarea unui autoturism la un pret rezonabil, parcul nostru este cel care poate satisface cat mai multe cerinte.

Parc auto second hand Craiova

Multe persoane realizeaza cat de importanta este cunoasterea achizitionarii unui autovehicul second hand.
Astfel, un reprezentant din parc auto ofera in detaliu informatii pentru oricare vehicul, incercand astfel sa ne ridicam intodeauna la nivelul asteptarilor clientilor.

Suntem un parc auto care detine o experienta de peste 12 ani in comercializarea de autoturisme second hand import germania, locatia fiind amplasata pe centura de nord a orasului Craiova.
Vindem autoturisme diverse marci consacrate, Audi, BMW, Dacia, Ford, Opel, Skoda, Seat, Volkswagen, Mercedes Benz, Toyota, practic o intreaga varietate de modele auto.

Incercam sa oferim servicii pentru a se asigura inmatricularea la cerere, contra cost, sau obtinerea de numere provizorii in cel mai scurt timp!
Scopul serviciilor oferite nu face altceva decat sa certifice calitatea produselor vandute si sa ofere o imagine reala a ceea ce se doreste a fi achizitionat.

Pentru toti cei care doresc sa afle cat mai multe informatii, sau orice alt detaliu, exista numarul de telefon 0761 851 170
Suntem parcul auto care are ca si punct de orientare, un model autoturism Trabant, amplasat pe un suport, la inaltime.

Multumim!
Va asteptam cu drag si facem invitatia de a urmarii si videoclipul de mai jos.
autoturisme auto second hand Craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Auto Total incurajeaza pe fiecare sa posteze un comentariu.
Nu se accepta cuvinte obscene sau adresari jignitoare catre vreun utilizator, sau chiar administratorului acestui blog.
Auto Total isi rezerva dreptul de a sterge oricand un comentariu cu un caracter deranjant.